Rejser til St Pauls Bay

St Pauls Bay er Maltas største, ældste og måske mest populære turiststed. St Pauls Bay var oprindeligt en fiskerlandsby ligesom de fleste andre steder på Malta, en fiskerby. I dag er stedet en velfungerende turistby med mange forskellige faciliteter. Der er ingen sandstrande; her bader man fra klipper, og vandet er dybt. Vil man til en sandstrand, så ligger der en del af dem omkring 10-15 min. med bil, men disse små strande er desværre ofte overfyldte. Her kan man vælge mellem mange forskellige aktiviteter både dag og nat. Vandsportsaktiviteter er der mange af, og hvis havet er roligt, er det perfekt til snorkle og dykke. Der er et stort udvalg af restauranter og de serverer såvel lokale som internationale retter. Der er et behageligt aften- og natteliv med mange barer og natklubber at vælge imellem.

Maltas måske største og ældste turiststed er St. Pauls Bay, der også er øens mest populære.

St Pauls Bay er en velfungerende turistby med mange faciliteter og byen har som turiststed vokset sammen med Bugibba og Qawra, der ligger længere mod nord.

Det er ingen sandstrande her, så man bader fra klipper, hvilket gør at vandet er dybt. Her kan du deltage i et antal vandsportsaktiviteter, og når havet er roligt er det et perfekt sted at snorkle og dykke.

Ved St. Pauls Bay finder du et stort udvalg af restauranter, og et behagelig natteliv fyldt med underholdning på stedets mange barer og natklubber.

St Pauls Bay er et godt udgangspunkt for en række udflugter og ønsker man variation kan man let komme med taxi til St Julians og Sliema, som begge steder ligger omkring 15 minutter fra St. Pauls Bay. I området er der også gode busforbindelser som enten kan tage én til de bærliggende byer eller nogle af øens flotte strande.

Der ligger flere flotte strande på Maltas nordvendtekyst blandt andet i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valletta er også altid værd et besøge, mens andre gode tips er Blue Grotto, Dingli Cliffs eller Hagar Qim.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i St. Paul’s Bay

Populære hoteller i St. Paul’s Bay

Malta, St. Paul’s Bay
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool
Malta, St. Paul’s Bay
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Malta, St. Paul’s Bay
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool