Rejser til Monastir

I Monastir er der et nyt og et gammelt centrum, det gamle med basarer og små butikker, og det nye med vestlige butikker og restauranter. I den lille smukke marina lægger både fra hele verden til, og her er der flere hyggelige restauranter her. Monastirs strande er lavvandede med finkornet sand, og der er flere vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Lige uden for Monastir ligger Magic Life Flamingo, en 18-huls golfbane. Det er let at komme rundt i og uden om Monastir med taxi eller tog. Der er ca. 25 km til Sousse.

Monastir byder på eksotisk kultur, spændende udflugter og afslappende stranddage

Byen er opført på ruinerne af den fønikiske byen Ruspina. Nogle af de karakteristiske træk fra denne tid kan opleves i Ribat, som er et gammelt fort i byen, der er godt bevaret. Ved Ribat blev dele af Monty Pytons film ”Life Of Brian” indspillet. To andre steder du bør se mens du er i Monastir er byens medina og mausoleet for Habib Bourguiba.

Monastir er delt i en ny og en gammel bydel, der har hver deres centrum. Den gamle bydel har basarer og små butikker man kan gå på opdagelse i, og i den nye bydel finder du vestlige butikker og restauranter. I byens lille smukke marina lægger både fra hele verden til.

Monastirs strande er lavvandede med fint sand, og her kan du deltage et stort antal vandsportsaktiviteter. Lige udenfor byen ligger Magic Life Flamingo, som er en god 18-huls golfbane.

Det er let at komme omkring både i og udenfor Monastir med taxi eller tog. Der er omkring 25 kilometer til Sousse.

Rejser til Tunesien

Læs mere om Tunesien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tunesien her

Hoteller i Monastir